Rólunk mondták

“A Bátor Kft tevékenységének elemzése alkalmából Önöktől értékes információkat, hasznos javaslatokat és új impulzusokat kaptunk.
A közös munkánk eredményeként – mely rendkívül korrekt volt – a Bátor Kft szervezeti változtatása megkezdődött, a jövőkép is körvonalazódik. Köszönöm a megtisztelő együttműködést.”

Bátor Antal ügyvezető igazgató, Bátor Kft.

“Közös munkánk az „Ügyfél-elégedettség és minőségfejlesztés” képzéssel kapcsolatosan volt, ahol az igényeinknek megfelelően valóban a gyakorlatból tanulhattak a kollégák. A színészek bevonásával különböző éles helyzeteket, ügyfél típusokat volt alkalmuk megismerni. Kifejezetten örültem a precíz, hiánytalan, részletekre is odafigyelő háttér adminisztrációnak. Ez TÁMOP képzési pályázat lévén kiemelten fontos jelentőséggel bírt.”

Dallos Molnár Andrea HR menedzser, Ivanics Csoport

“Egy motiváltabb, erősebb vezetőt kaptam vissza tőletek, a logisztikai központ élére. Köszi srácok! A kolléganőm azt mondta a coaching ülések után, hogy örülne, ha engem is „kezelésbe vennétek”! Szerinte az ő élete is könnyebb lenne…Úgyhogy ősszel ott vagyok! “

Olcsváry Zoltán ügyvezető-tulajdonos, Konkurencia Üzletlánc

“A KKV Consulting szakemberei többször jártak már nálunk értékesítés fejlesztési tréningeket tartani az utóbbi 3 évben. Az első alkalom előtt nem volt könnyű meggyőzni egyes kollégákat a képzés hasznosságáról, de a két nap végén már mindenki nagyon pozitívan nyilatkozott, és azóta is örömmel mennek. Mivel gondot fordítunk az utánkövetésre, a folyamatos képzésre, így az eredmények tartósak.”

Peller Andrea irodavezető, Helvét Kft.

„Még egyszer szeretném – a többiek nevében is – megköszönni a munkátokat. …a többiektől is sokszor hallottam, hogy végre egy olyan tréning, aminek értelmét látjuk, és ráadásul érdekes, szórakoztató is.”

Stuchly Gábor Logisztikai vezető Abroncs Kereskedőház Kft.

„…engedd meg, hogy ezúton mondjunk köszönetet a csapatépítőn végzett munkátokért. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon hasznos és eredményes volt a veletek eltöltött idő; hiszen amellett, hogy egy kicsit kikapcsolódhattunk, egymást is jobban megismerhettük. A csapatok által elkészített híradók poénjai azóta is visszahangoznak a folyosókon, az ismerkedős játék pedig sokak esetében tovább folytatódott az esti beszélgetések és a későbbi munkahelyi találkozások során. A közösen felépített házat azóta is őrizzük, a nehezebb pillanatokban pedig beállunk alá, ezzel is emlékeztetve magunkat a közös célra és az összetartozásra 🙂

Somogyiné Csiszár Ildikó a kuratórium elnöke, Menedékház Alapítvány

Dolgozzunk össze!

A TE CÉLOD A MI KIHÍVÁSUNK
Kapcsolat